Angliában a Bet365 a Fidzsi-szigetek ellen indult

Posted on Posted inBet365

Billy Vunipola szombaton indul a Anglia ellen Fidzsi-szigeteken, a Rugby Football Union bejelentette, hogy miután a No8-ot elfogadta a Twickenham-teszt lejátszására,

A Vunipola nem tudta teljes mértékben Bet365 edzeni a héten, mert a felsőtest fájdalmának nevezett sérülésről, és a csütörtök utolsó szekciójából hiányzott. Azonban a Saracen-t megtisztították, hogy egy hátsó sorban indulhassanak, amikor Teimana Harrison elhagyta Tom Woodot a openide-ben, az egyetlen változás, hogy a csomagot, amely a múlt hétvégén legyőzte Dél-Afrikát 37-21-től. Andy Bull Bővebben

Mind a három sérülés kétsége, amely Anglia csapattájékoztatását Bet365 késő péntek reggelre késleltette, a második nemzetközi ősszel részt vett.Elliot Daly felemelte a felső test sérülését, hogy elinduljon a bal oldali szárnyon, így Jonathan Joseph visszatérhet a külső központba, és Nathan Hughes visszanyerte az alsó lábú sérüléstől, hogy visszafelé fedezze a padot.

Az utolsó két változás a csapatnak, aki legyőzte a Springboksot, a Semesa Rokoduguni helyettesíti a Marland Yarde-t a jobb oldalon, és Alex Goode előnyben részesíti Mike Brown-t teljes visszafizetéssel.

úgy véljük, hogy Fiji legyőzi az oldalát – mondta az angol Bet365 főedző, Eddie Jones. „Anglia a Twickenhamban a Fidzsi-szigeteki játék lesz. Ezek a világ egyik legendás rögbi nemzete, és óriási tiszteletben tartjuk őket.

„A lelkesedés és a zavartalan lelkesedés, hogy a labdát mozgassa a futó képességekkel – ha a játék strukturálatlan lesz nagyon veszélyes csapat.Nem fognak félni és éhesek lesznek Twickenhambe, hogy idegesíthessenek. Szombaton sokkal teljesebb teljesítményt akarunk – teljes körű irányítást szeretnénk végezni a játékban, és rendeznünk kell azokat a dolgokat, Bet365 amelyeket nem tettünk elég jól az elmúlt hétvégén. Várjuk azt. ”

Jones is kiáltott egy harcolt Harrison-t, hogy Anglia karrierjét Fiji ellen irányítsa.Harrison a Northampton csapattársát, Tom Wood-t kinyitotta a kinyitottnál, és Nathan Hughes-t vágta ki, hogy megnyerje a harmadik korlátot egy olyan karriertől, amely egy lenyűgöző végnek tűnt, amikor a legutóbbi megjelenésébe 31 percet cserélt.

A 24 éves volt, aki a harmadik tesztben Ausztráliával szemben Bet365 vonult le Sydneyben a fizikai hiány miatt, de Jones meg akarja látni, hogy válaszoljon Fiji ellen, míg Hughes a padról néz.

“Teimana elment az Ausztrália turné után, dolgozott a játékán, és egy kicsit felépítette magát, így ez egy nagyszerű lehetőség neki – mondta Jones. „Nathan hat-nyolc éves, és bár hétig játszhattunk, a mi előnyünk, hogy hat és nyolcon játszunk.

„ Új, hogy tesztelje a rugby-t, hogy elkezdhesse őt Bet365 fogadás bónusz héten. kérdez.El fog jönni a padról, hogy megszerezze a rögbi tesztet. ”Anglia XV. Fidzsi-szigetek

Alex Goode (Saracens); Semesa Rokoduguni (fürdő), Jonathan Joseph (fürdő), Owen Farrell (Saracens), Elliot Daly (Wasps), George Ford (fürdő), Ben Youngs (Leicester Tigers); Mako Vunipola (Saracens), Dylan Hartley (Northampton Saints), Dan Cole (Leicester Tigers), Joe Launchbury (Wasps), Courtney Lawes (Northampton Saints), Chris Robshaw (Harlequins), Teimana Harrison (Northampton Saints), Billy Vunipola (Saracens ). Jamie George (Saracens), Joe Marler (Harlequins), Kyle Sinckler (Harlequins), Charlie Ewels (Bath Rugby), Nathan Hughes (Wasps), Danny Care (Harlequins), Ben Te’o (Worcester Warriors), Henry Slade ( Exeter Chiefs)

more info on: bet-fogadas.com