Pro Bowl 2017: Oakland Raiders és Atlanta Falcons uralják a választásokat

Posted on Posted inBet365

Több mint egy évtizede az NFL fekete lyukaként az Oakland Raiders visszatért a rájátszásba, és kitölti a Pro Bowl-t.

Az újjáéledő Raiders, akik 14 év múlva élvezik az első győztes szezont A hét hónapos játékosok közül hét játékos választották ki a bajnokságot.

Quarterback Derek Carr, széles vevő Amari Cooper, Rodney Hudson központ, védekező vég Khalil Mack, biztonság Reggie Nelson, őr Kelechi Osemele és Donald Penn elleni küzdelem a Raiders-ből választották ki, akik az AFC Nyugaton első bet365 fogadás bónusz helyet foglalnak el a 16. héten.

A Raiders (11-3) három játékos közül választhatnak az erős támadó vonalból, ami nagy ok volt a csapatnak végül az első rájátszási kikötőjüket a 2003-as Super Bowl elvesztése óta. “Sokat jelent.Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy elismerjük, amit csinálsz – mondta Hudson. – Nagyon alázatos. Nagyon köszönöm a csapattársainkat, mert nem tehetsz semmit magadról. ”Nem vicc: NFL hozzáadta a dodgeballot a Pro Bowl felélénkítéséhez. További részletek

Hat tag az Atlanta Falcons-t (9-5) választották ki, leginkább az NFC-csapatok körében. Vic Beasley, Matt Bryant kicker, Devonta Freeman visszahúzója, Julio Jones széles vevővevője, Alex Mack központja és Matt Ryan központja közül választották ki az NFC dél vezetőit.

A szezon első négy játékának hiánya ellenére a Deflategate felfüggesztése miatt a New England-i háttámla Tom Brady karrierje során tizenkettedik alkalommal vették fel. Cleveland a Joe Thomas-ot és az Arizona széles vevőjét Larry Fitzgerald-t megtisztelték tizedik alkalommal.A Fitzgerald 10 Pro Bowl választéka a második vevő az NFL történetében. Csak a Famer Jerry Rice (13) csarnokának van több.

A 32 csapat közül huszonhatnak volt legalább egy játékosa. Húsz játékost választottak először, köztük három újoncot: Ezekiel Elliott és Dak Prescott Dallasból, és Kansas City Tyreek-hegy.

A figyelemre méltó hiányosságok közé tartozik a Detroit hátvéd Matthew Stafford. Az első helyen lionok, akik 9-5-re vezette az észak-afrikai országot, nem rendelkeztek egyetlen képviselővel. Carolina’s Cam Newton, a tavalyi NFL MVP sem került bet365 sportfogadás bónuszok kiválasztásra.A többi csillagpálya-visszavonás maradt a New Orleans Drew Brees, Indianapolis ‘Andrew Luck és Seattle Russell Wilson.

Miután a Raiders és a Falcons, a Cowboys, a Steelers és a Titans a következő öt játékos lett kiválasztva.

Prescott és Elliott mellett Travis Frederick, Zack Martin és Tyron Smith felvették a Dallas-ból.

A Steelers számára a Le’Veon Bell, Antonio Brown, széles fogadó Kiválasztották David DeCastro, Maurkice Pouncey központját és Ben Roethlisbergert. Roethlisbergert, Pounceyt és Brownot ötödik alkalommal választották ki.

A meglepő Titansért, melyet Houstonhoz kötöttek az első helyen az AFC South-ben, a legtöbb játékos a Pro Bowl-ra választotta, mert hat volt 2008. A DeMarco Murray vezeti a csoportot.1,224 yardja rohan, másodszor az NFL-ben, Elliott mögött. A bal oldali Taylor Lewan harmadik szezonban elnyerte az első Pro Bowl-díjat, míg Brian Orakpo a linebacker negyedik Pro Bowl-utazását szerzett, és először 2015 márciusában Tennessee-vel való aláírása után választották ki.

Egy másik magas rangú játékos, az Odell Beckham Jr volt, a New York Giants egyikének, a Landon Collins biztonságával, Janoris Jenkins és különleges csapatvezető Dwayne Harris mellett.

Beckham A harmadik helyen az NFL-ben 85 fogadással és 10 érintéses fogással van kötve, és negyedik helyen áll az 1713 méteres befogadással.Ő lett az első Giants játékos, akit három egymást követő Pro Bowls-ról szavaztak, Chris Snee őrségétől 2008-10-től. – Ez izgalmas – mondta Beckham. „Hűvös, ha több profi Bowlert használunk egy csapatban, így ez egy hatalmas bet365 internetes fogadóirodák teljesítmény magamnak és csapattársaimnak.”

A Pro Bowl-t január 29-én, vasárnap, Orlandóban fogják játszani Florida. A játék három év után visszatér az NFC v AFC formátumba. A korábbi csillagok Jerome Bettis, Tony Gonzalez, Ray Lewis és Charles Woodson „Legends Captain” -ként szolgálnak.

A Pro Bowl-játékosokat a rajongók, játékosok és edzők konszenzusos szavazatai határozzák meg. Minden csoport szavazata egyharmaddal számolt a választások meghatározása felé.