Lleyton Hewitt az ausztráliai Rio Olimpián kívüli edző szerepet választja

Posted on Posted intenis

 

Az ausztrál férfi teniszcsapat a Rio-i Olimpiai játékokért még több csillag energiája megfosztották Lleyton Hewitt-től, mint edző.

Ausztrália kedden fogja megtanulni, hogy szembesülnek szeptemberi létfontosságú világcsoportjával de az olimpiai fronton jobb hírek szerint a bet365 fogadás bónusz felemelkedő ausztrál csillag, Jordan Thompson késői felhívást nyert, hogy részt vegyen Rio embereivel együtt Thanasi Kokkinakis és John Millman.David Squires mellett. ..Ausztrália tenisztörténete Bővebben

Thompson a francia Open második fordulójába lépett májusban, mielőtt az ötödik helyre vesztette volna a horvát horvát Ivo Karlovicot 12-10-re, ezzel segítve felemelni az ausztrál ranglistáját 88. Wimbledon második helyezettje Milos Raonic pénteken Bet365 csatlakozott a Rio kivonások listájához – részben a Zika vírustól való félelmek miatt – egy helyszín nyitotta meg a 22 éves Thompsont.

A kapitány feladatok mellett Hewitt korábban is kifejezte érdeklődését, hogy egy vadon élő pókeres játékot keressen a Játékokon.

Az ő kilépése egy másik nagy csapás a csapatnak az ország első két Nick Kyrgios és Bernard Tomic, a férfiak és a táncosok, visszavonták a vitát.

Az ellentmondásos duó mindkettőnek nem volt elérhető a Bet365 szelekció után, miután a spatákkal együtt a kitty Chiller ausztrál csapattársa. a felkészült férfi csapat Rio-ban készül a Thanasi Kokkinakis, John Millman és a páros specialisták John P Eers és Chris Guccione.

A Hewitt egy háromszoros olimpián volt, aki 2000-ben, 2008-ban és 2012-ben játszotta a zöld és aranyat.

A londoni Játékokon, mikor három szettben ment le Novak Djokovic-ra a szezők harmadik fordulójában, és a Samantha Stosur-hoz hasonló vegyes párosok negyeddöntőjéhez ment tovább.

Az ausztrál női csapatnak sokkal erősebbnek kell lennie mint Rio, a férfiak ruhája, a Stosur és a Daria Gavrilova egyaránt belépett a kislemezbe.